rgr-570-eps-green-hc-tr
rgr-570-eps-hunter-hc-tr
rgr-570-eps-nordic-hc-tr
rgr-570-eps-nordic-hc-tr

RANGER SP 570 EPS

– ProStar EFI motor

– Elektronski servo EPS 

– gume od 25 inča 

– Kapacitet vuče 680 kg

– Krug okretanja 3,9 m

– Prtljažni prostor nosivosti od 227 kg 

– 2 sedišta

ZA RAD I ZABAVU

Posao ili zabava? Nova serija modela RANGER 570 savladava i jedno i drugo. Zahvaljujući najboljim performansama u klasi, bez napora se nosi sa  velikim opterećenjima i obavlja posao – čak i na uskim stazama.

POUZDAN RADNIK

Sa snažnim Prostar 570 motorom, lako možete zakačiti teške terete. Novi Cargo Box nudi najbolju zapreminu utovara u klasi – savršen za transport alata i pribora. Nova vrata prtljažnika sa jednom polugom olakšavaju istovar tereta. Pravi pogon na sve točkove na zahtev inspiriše dosta vučne sile – bez obzira da li je na kamenju, blatu ili mokrom.

ČISTA ZABAVA

Novi RANGER SP 570 je praktičan i lak za upravljanje zahvaljujući najdužoj opruzi u svojoj klasi. Nudi visok nivo udobnosti. Prostrana unutrašnjost nudi dosta prostora za noge i dosta prostora za odlaganje stvari.

LAK ZA MANEVRISANJE

Sa modelom RANGER SP 570, sve je kako treba: veličina, cena i karakteristike su odlični. Široka je samo 144,5 cm – prava prednost na uskim stazama i tokom transporta. Njegov veoma mali krug okretanja čini manevrisanje u uskim uglovima dečjom igrom. Uz široku paletu dodatne opreme, možete ga savršeno prilagoditi svim svojim potrebama.

Još polaris modela