rzr-xp-1000-zug

RZR XP 1000 EPS

– ProStar High Output motor od 999 kubika

– 162,6 cm širina vozila

– Walker Evans igličasti amortizeri

– Maxxis Big Horn gume prečnika 29 inča

Dostupne boje

VISOKE OFF-ROAD PERFORMANSE 

Zadržite kontrolu čak i na najnepredvidivijim terenima. Impresivne performanse, 162,6 cm širine vozila i masivno prijanjanje guma od 29 inča doprinose izvanrednim performansama. Sa svojim asertivnim dizajnom i sofisticiranim kokpitom, uvek možete videti i osetiti šta RZR XP 1000 može da uradi.

PRAVO OFF-ROAD ZADOVOLJSTVO

RZR XP 1000 je redefinisao svoj segment u svakom pogledu. Pruža vam sigurnost da u potpunosti napadnete čak i na najzahtevnijim terenima – jer RZR XP 1000 oličava idealnu sintezu snage, agilnosti i superiornog vešanja. Savršeno podešena i optimalno izbalansirana šasija daje vam samopouzdanje i potpunu kontrolu nad vozilom.

PRAVLJEN ZA SVAKI TEREN

Koliko god bio oštar i mišićav, RZR XP 1000 odlučno skače po bilo kom terenu. Što su staze grublje, to bolje. Visokokvalitetni digitalni displeji optimizuju interakciju između vozača i mašine, sofisticirani LED akcenti ističu vas i vašeg RZR XP 1000 modela iz gomile.

Ride Command operativni sistem uz RZR XP 1000 Premium

Istražite nove staze sa GPS podacima, proverite podatke o vozilu, povežite se sa prijateljima: Sve ovo i još mnogo toga moguće je uz ekskluzivni Ride Command operativni sistem RZR XP 1000 Premium, koji možete dobiti samo od Polarisa.

Još polaris modela