src1000-s
spts570eps-military

SCRAMBLER XP 1000 S

Polarisovi inženjeri su razvili potpuno novu šasiju – još veću, još jaču i još robusniju nego ikad. Cevi glavnog rama su 31 odsto većeg prečnika nego na prethodniku. Rezultat: SCRAMBLER® XP 1000 S samo čeka da ga provozate po najekstremnijem terenu.

ULTIMATIVNINI TRKAČKI ATV

Postoji li više od savršenstva? Novi SCRAMBLER XP 1000 S upravo to. Sa svojom platformom od 56 inča i hodom opruge od 35,6 cm, pogonska mašina impresionira vrhunskim performansama i senzacionalnom stabilnošću čak i na najtežim terenima. Duro® Powergrip gume visokih performansi od 27 inča nude maksimalnu vuču i superiornu kontrolu.

BUDITE SPREMNI ZA AVANTURU

ATV postavlja standarde u pogledu pouzdanosti, performansi i mobilnosti van puta. Sa razmakom od tla od 30,5 cm i impresivnom širinom šasije od 140 cm, SCRAMBLER XP 1000 S nudi vrhunsko upravljanje.

POSTAVITE GRANICE MOGUĆEG

Sa svojim intuitivnim i preciznim rukovanjem, SCRAMBLER XP 1000 S vam pruža potpuno novo iskustvo vožnje. Zahvaljujući potpuno podesivim amortizerima sa hodom od 29 cm napred i 35,5 cm pozadi, skoro ništa vas ne zaustavlja. Ukratko: ovaj ATV je upravljiv, brz i uvek lak za kontrolu.

DOKAZANA POUZDANOST

Ovaj sportski ATV vodi vas dalje: njegova robusna šasija je zasnovana na stabilnom čeličnom okviru. Modifikovani pogonski sklop koristi 25 procenata jače komponente, a 15 procenata jači prednji diferencijal dolazi direktno od RZR XP 1000.

Još polaris modela