spts-6x6-black

SPORTSMAN 6X6 570 EPS

Modeli

– Maksimalna svestranost: Putujte udobno, bilo da ste sami ili sa putnikom

– Moćan ProStar motor

– Elektronski servo EPS 

– IRS (Independent Rear Suspension) zadnje vešanje sa hodom od 24,1 cm

– Kočioni sistem motorom EBS (Engine Braking Sistem) sa kontrolom nizbrdica ADC (Active Descent Control)

– Nosivost 506 kg

IZDRŽLJIV

SPORTSMAN® 6×6 570 impresionira svojim agilnim upravljanjem. Sa lakoćom savladava čak i uske zavoje i neravni teren. Inovativno nezavisno zadnje vešanje (IRS) se koristi na zadnjoj osovini. Zahvaljujući hodu vešanja od 24,1 cm, vi i vaš putnik možete uživati u prvoklasnom komforu u svakom trenutku.

SNAŽAN

Robusna šasija i moćan motor ProStar® 570 će vas sigurno odvesti do odredišta, čak i na izuzetno zahtevnom terenu. Motor ima dve bregaste osovine i elektronsko ubrizgavanje goriva EFI (Electronic Fuel Injection) – tako da možete pouzdano napredovati čak i u ekstremnim vremenskim uslovima. I to nije sve: uz maksimalno opterećenje prikolice od 680 kg i nosivost od 506 kg, spremni ste za svaki posao. Možete transportovati do 363 kilograma na nagibnom utovarnom prostoru.

POUZDAN

PolarisSPORTSMAN® 6×6 570 je pouzdan. Njegov pogon visokih performansi, kočioni sistem motorom EBS (Engine Braking Sistem) sa kontrolom spuštanja ADC (Active Descent Control) i rezervoar za gorivo od 25,5 litara jednostavno te vodi dalje. Idealan je za zaista teške poslove.

Još polaris modela