spts570eps-military

SPORTSMAN TOURING XP 1000

– Dvostruko prednje vešanje sa 21cm hoda

– Elektronski servo EPS

– Osam litara skladišnog prostora pozadi

– 14-inčne aluminijumske felne sa 26-inčnim gumama

DOŽIVITE ČUDO

Krenite u sledeću avanturu na otvorenom! Sa vrhunskom snagom, impresivnom svestranošću i visokim nivoom udobnosti, SPORTSMAN TOURING® XP 1000 otvara vam potpuno nove mogućnosti. Otkrijte ranije nepoznate puteve zajedno sa svojim putnikom. Šta se krije iza sledeće krive? Saznajte sa SPORTSMAN TOURING® XP 1000!

NEVEROVATNA SNAGA

Sa SPORTSMAN® TOURING XP 1000, možete uživati u svakom kilometru, savladati najteži teren i radoznalo otkrivati nove staze. Zahvaljujući snazi snažnog ProStar® 1000 dvostrukog motora i podesivog električnog servo upravljača (EPS), imate koristi od visokog nivoa udobnosti vožnje na svim stazama.

IMPRESIVNE PERFORMANSE

SPORTSMAN TOURING® XP 1000 impresionira u svakoj situaciji vrhunskom snagom i impresivnom trakcijom. Najbrži pogon na sva četiri točka to omogućava. Sa njim možete savladati čak i strme nizbrdice samouvereno i bezbedno. Zato što ima motornu kočnicu (EBS) uključujući pomoćnik pri spuštanju (ADC) kao standard.

ISTRAŽITE NOVE TERENE

Uske krivine I velike prepreke? Nema problema sa SPORTSMAN TOURING® XP 1000! Zahvaljujući udaljenosti od tla od 29,2 cm i već legendarnoj zadnjoj osovini IRS sa hodom opruge od 25,4 cm, vi i vaš putnik možete lako da savladate bilo koji terenski izazov.

Još polaris modela